Kursus Spa TWB di Muar, Johor

Kursus Spa TWB di Muar, Johor Day Trip

Alhamdulillah, selesai kursus spa TWB di Muar, Johor. Kali ni kami datang day trip sebab esoknnya ada kenduri kahwin adik bongsu ku, Nawa Najib. Kami bertolak sesudah subuh. Umar tetap mandi pagi dulu. Macam biasa awal pagi nadia mandikan air suam. Apa pun budak kop Umar ni memang morning person. Kebiasaan dia memang bangun awal, seawal 7 pagi dah mandi pagi. Training senang nanti dah sekolah tak payah nak paksa-paksa kan. Dah memang disiplin dari awal.

Sebelum gerak nadia minum ESP dan vitamin-vitamin yang lain. Nanti nak kursus spa tak de la penat atau tak de energy kan. Alhamdulillah, sepanjang perjalanan lancar, Umar pun tidur dan behave dalam kereta.

Setup untuk kursus spa yang simple

Tengah belajar praktikal

Masker

Nama anak spa shaklee nadia yang cantik manis ni namanya Nur’Amanina. Nadia panggil nina je. Umur muda lagi tapi dah pandai nak cari side income. Masih bujang. Nina sangat ni dalam bidang kecantikan. Alhamdulillah, nina berjumpa dengan TWB InshaAllah membantu nina mencari side income yang kepuk-kepuk dan dalam bidang yang nina minat. Nadia doakan semoga nina berjaya.

Jika sesiapa yang nak tahu lebih lanjutKursus Spa The Walking Beauty, boleh click link di bawah :

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Dan jika nak tahu lebih lanjut tentang produk yang kita gunakan dalam Spa ni, boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Jika sesiapa berminat nak join, boleh contact nadia di no 019-2222642. 🙂

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of