Kursus Spa TWB di Gombak, Selangor

Kursus Spa TWB di Gombak, Rumahku Syurgaku

Jom baca cerita nadia tentang anak Spa Shaklee nadia kali ni yang baru lepas kursus spa TWB dengan nadia. Namanya Afiqah. Afiqah baru je habis belajar di New Zealand, Christchurch. Last week baru sampai Malaysia. Tak sampai seminggu sampai Malaysia terus datang training.

Afiqah balik Malaysia untuk bercuti dan akan ke New Zealand balik 1 September untuk bekerja di sana. Best kan merasa kerja tempat orang. Afiqah akan run bisnes mobile spa di New Zealand memandangkan ramai orang Malaysia nak ke spa di sana tapi harga agak mahal. Jadi idea itu timbul untuk meluaskan bisnes mobile spa di sana.

Sejak akhir-akhir ni ramai yang join TWB di kalangan muda mudi dan masih student atau baru habis belajar yang berminat dengan kursus spa TWB. Mereka beruntung sebab dapat kesedaran awal untuk mencari duit extra. Boleh bantu mak ayah dan juga keperluan belajar. Kursus spa TWB memang mudah, fun dan simple.

Kami dalam group support memang sentiasa support antara satu sama lain. Soalan-soalan dari newbie inshaAllah ramai akan bantu. Tu speacialnya kursus spa TWB. Lepas training, ia bukan berakhir di situ sahaja. Trainer dan trainee akan contact each other lifetime. Best kan. Kami juga sentiasa memberi positive vibes kepada ahli-ahli.

Jom tengok gambar-gambar kami sebelum dan sesudah training.

Setup yang simple yang mampu milik

Kami guna produk power. Boleh baca link ni kalau nak tahu lebih lanjut produk yang kami guna. Penjagaan Kulit Youth Shaklee Skincare Kekal Muda Jelita

Foot Spa pun ada tau

Tu dia tengah belajar buat facial

Model comey dan ceria

Cikgu dan student

Jika sesiapa yang nak tahu lebih lanjut tentang Kursus Spa The Walking Beauty, boleh click link di bawah :

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Dan jika nak tahu lebih lanjut tentang produk yang kita gunakan dalam Spa ni, boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Jika sesiapa berminat nak join, boleh contact nadia di no 019-2222642. 🙂

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of