Kursus Spa TWB di Greenwood Gombak, Selangor

 

Kursus Spa TWB di Greenwood Gombak, di Rumahku Syurgaku

Alhamdulillah selesai kursus spa kepada adik manis ni. Nama nya Puteri Saadah. Masih belajar di Universiti Malaysia Pahang di bidang engineering. Student dah pandai cari duit kan. Bagus bagus. Tak perlu la minta mak ayah lagi nak belanja. Tindakan saadah sangat bijak. Labur duit ke jalan yang betul. Labur yang bakal mendatangkan keuntungan yang berganda-ganda.

Saadah datang ke rumah untuk belajar full course. Bonda nya sangat memberi sokongan dalam bidang spa ni. Saadah sangat minat dengan bidang ni. Jadi, bonda nya memberi sokongan padu kepada saadah. Alhadulillah, bonda memberi jalan untuk saadah mendapat duit poket dan tidak membuang masa ke arah lain. Di usia muda macam ni, biasa budak-budak masih suka melepak selepas kelas. Tapi tidak dengan saadah. Saadah suka menghabiskan masa lapangnya dengan menjana pendapatan. Semangat anak muda macam ni yang kita mahu kan.

Kursus spa ni sesuai dengan banyak golongan wanita. Bukan sahaja surirumah. Malah wanita berkerjaya, sudah pencen, student, professional seperti doktor, engineer, akauntan pun ada dalam TWB. Wanita yang tak ada pendidikan tinggi pun boleh join.

Jika sesiapa yang nak tahu lebih lanjutKursus Spa The Walking Beauty, boleh click link di bawah :

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Dan jika nak tahu lebih lanjut tentang produk yang kita gunakan dalam Spa ni, boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Jika sesiapa berminat nak join, boleh contact nadia di no 019-2222642. 🙂

 

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of