By September 1, 2015 0 Comments Read More →

Natural Mobile Spa Muslimah Gombak : Testimoni Officemate Adibah dan Kakaknya, Kak Fizah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kali ni saya buat untuk office mate saya, Adibah dan kakaknya. Rumah mereka jauh nun di Putrajaya. Jauh jugak ku nak travel ke sana untuk buat mobile SPA. Bila discuss dengan Mr Hubby, dia setuju untuk saya bermalam di sana satu malam.

Saya dari ofis ke Putrajaya dengan Adibah. Petang tu dalam pukul 6 lebih kami bergerak dari ofis ke rumahnya kat Putrajaya. Sampai dalam pukul 7 lebih. Malam tu, sesudah mandi dan solat Adibah dan kakaknya bawa saya dinner kat Umai, tepi tasik Putrajaya, antara Restoren yang famous kat Putrajaya.

Jom tengok gambar-gambar kat sana.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak05

Ni la restorennya. Makanan-makanannya sedap-sedap tau. Saya makan laksa penang, my favorite. 🙂

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak04

Makan di bahagian luar tepi tasik.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak03

Suasana di tepi Tasik.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak10

Syoknya bila di urut.

Proses Facial boleh baca link di bawah :

The Walking Beauty : Testimoni Home SPA Pertamaku Mr Hubby Mus Deanial

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak11

Eh eh..dia senyum plak..exited la tew…hihi

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak02

Komen Adibah selepas facial, rasa tak menyakitkan dan very relaxing serta kulit nampak segar dan bersih.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak01

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak12

Sesiapa nak bersihkan muka, hilangkan black dan white head, hilangkan lingkaran gelap mata, nak bagi flawless, nak rasa rilex dan muka nak di belai-belai dengan menggunakan natural product boleh wassap saya di Nadia D’Beauty Secret 0192222642.

Boleh datang ke rumah saya atau saya pergi ke rumah cik / puan sekitar gombak. Tapi saya hanya buat untuk wanita sahaja yea. Sesiapa yang minat nak jadi agen untuk menambahkan pendapatan pun boleh hubungi saya.

Klik Share Ya!!!
Posted in: Testimoni Spa

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of