Natural Mobile Spa Muslimah Gombak : Testimoni My Sister

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar pembaca Nadia Musa. Semoga anda sihat di samping keluarga tersayang.

Kali ni kakak saya Natasha pulak nak merasa facial saya. Kakak saya merasa facial dari saya pada hari kedua selepas training. Nampak tak punya exited, hari-hari nak facial orang..hehe..Seronok tau buat facial ni. Kerjaya yang fun dan enjoy. 🙂

Kali ni kita mobile Spa pulak. Semalam Home Spa. Anda boleh buat pilihan nak Home Spa ke Mobile Spa.

Proses Facial boleh baca link di bawah :

https://nadiamusa.net/blog/testimoni-pertamaku-mr-hubby-mus-deanial/

Jom kita tengok gambar-gambar sepanjang bersama my beloved sister, Natasha aka Kak Sha.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak08

Bersedia untuk ber facial.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak07

Ni la alatan-alatan untuk berfacial.

Mobile SPA Gombak03

Kak sha dah lena tidur semasa masker.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak01

Muka Sebelum.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak05

Muka selepas. Flawless gituee..

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak20

Komen Kak Sha selepas ber facial. Muka jadi tegang dan lembut kata nya.

The Walking Beauty Mobile SPA Gombak23

Sesiapa nak bersihkan muka, hilangkan black dan white head, hilangkan lingkaran gelap mata, nak bagi flawless, nak rasa rilex dan muka nak di belai-belai dengan menggunakan natural product boleh wassap saya di Nadia D’Beauty Secret 0192222642.

Boleh datang ke rumah saya atau saya pergi ke rumah cik / puan sekitar gombak. Tapi saya hanya buat untuk wanita sahaja yea. Sesiapa yang minat nak jadi agen untuk menambahkan pendapatan pun boleh hubungi saya.

Klik Share Ya!!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of