By March 29, 2018 Read More →

Saat Magika Bersama TWB

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni saya nak kongsi deep from my heart apa specialnya TWB. Nadia sangat bersyukur dapat join TWB dan sangat berterima kasih dengan founder TWB iaitu Puan Ainul Shahrazad yang menubuhkan TWB.

PENUBUHAN NADIA D’BEAUTY SECRET

Nadia mula join TWB pada tahun 2015. Masa nadia masih bekerja. Punya exited bila dapat tahu Puan Ainul Shahrazad annouce nak buat TWB untuk setup SPA atas nama sendiri tanpa kedai. Link di bawah adalad cerita penubuhan Nadia D’Beauty Secret.

Natural Home Spa Muslimah Gombak : Penubuhan Nadia Dโ€™Beauty Secret

PELANCARAN TWB

Nadia apa lagi, register untuk join. Masa tu pakej murah lagi. Cuma RM750. Selepas register semua ahli-ahli yang dah register di jemput ke majlis pelancaran TWB. Boleh baca link dibawah untuk cerita di hari pelancaran tu

https://nadiamusa.net/pelancaran-the-walking-beauty/

Nadia bersama Founder TWB Puan Ainul Shahrazad

Hari Penerima Certificate

Lunch by Founder, Master Ainul

INCOME 4 PENJURU DAN SANGAT STABIL SERTA KUKUH

Nadia memulakan bisnes home dan mobile spa muslimah kat Gombak. Mula-mula nadia kena cari 5 orang testimoni untuk lebih mahir sebelum memulakan ke atas customer. Tapi memang best sangat bisnes spa ni. Kita hanya keluarkan modal yang rendah tapi hasilnya wow sangat.

Bisnes home dan mobile spa muslimah sangat untuk yang memerlukan instant cash terutamanya surirumah. Wanita yang bekerja pun boleh juga buat di hujung minggu. Permintaan sangat tinggi terutama di hujung minggu.

TWB bukan hanya bagi instant cash tapi ada lagi 3 penjuru income yang kita dapat. Antaranya pendapatan dari Shaklee. Ada antara TWB yang boleh beli rumah dan kereta dengan menggunakan bonus statement yang Shaklee bagi. Wow sangat kan. Sistem TWB sangat adilkan kan.

Selepas beberapa tahun nadia berada dalam TWB, suatu hari tu nadia terpaksa berhenti kerja atas sebab-sebab tertentu. Nadia kehilangan gaji sebagai akauntan yang agak tinggi. Alhamdulillah nadia dah berdiri kukuh dengan income dari Spa Shaklee dan jugaย Bisnes home dan mobile spa muslimah.

Saat magica bersama TWB adalah syukur sangat nadia dah berada di bawah TWB sebelum nadia di terumbang ambing tanpa pekerjaan. Nadia yakin sangat Spa Shaklee di bawah TWB adalah kukuh dan boleh di warisi.

TWB mempunyai Group Support yang sangat efficient dan membantu dalam kita menjalankan Spa Shaklee dan juga Bisnes home dan mobile spa muslimah.

Selain tu, Puan Ainul Shahrazad selaku founder TWB selalu memberi kami ilmu, semangat dan motivasi untuk pastikan kami wanita sentiasa berkeyakinan, Focus, berilmu, berani dan bijak dalam mengendalikan bisnes.

Nadia juga sangat bersyukur dapat menjalankan bisnes, dapat income yang besar dengan hanya berada di rumah dan melihat anak yang nadia tunggu-tunggu selama 6 tahun di depan mata.

 

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Comments are closed.