Notional Conference Shaklee Awards Day 2015 !! Part 1

Asslamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hai, apa khabar pembaca blog Nadia Musa semua? Semoga anda dan keluarga sihat walafiat.

Kali ni saya nak bercerita pengalaman pertama kami menghadiri National Conference 2014/2015. Alhamdulillah syukur Allah mengizinkan kami antara yang terpilih untuk menghadiri majlis yang gilang gemilang ini yang diadakan setiap tahun. Pada tahun ini National Conference ini diadakan pada 6 -7 June 2015 di MIECC, Mines.

Rasa exited terlebih sebab dapat naik pentas untuk ambik award. National Conference Tahun lepas kami dah join Shaklee tapi masa tu masih baru-baru berjinak untuk bisnes, jadi masih belum layak dapat sebarang award. Asalnya makan sendiri tapi keseronokan Group kami menyebabkan kami terjebak dengan bisnes.. 🙂

Tahun lepas kami pada awalnya nak hadir untuk meraikan Sifu-sifu dan rakan seperjuangan kami tapi masa tu ada hal yang tak dapat di elakkan. Masa tu agak frust tak dapat hadir. Saya ada cakap kat Mommy Shaklee kami Maria, ” Takde rezeki nak raikan mummy, tak pe la , tahun depan inshaAllah datang naik pentas ambik award terus”. Sekali betul dapat naik pentas ambik award tahun ni. 🙂 Kata-kata itu DOA. Alhamdulillah, Allah makbulkan DOA kami.

National Conference adalah event tahunan yang bertujuan meraikan kejayaan para usahawan Shaklee yang mencatat performance yang cemerlang sepanjang cycle Tahun March 2014  sehingga February 2015.

Jom layan gambar-gambar sepanjang event berlangsung.

 Shaklee National Conference 2015060

Bergambar di papan tanda Presidential Master. Bercita-cita nak jadi Presidential Master.

Shaklee National Conference 2015

Antara award-award yang kami dapat sepanjang cycle March 2014 hingga February 2015.

Shaklee National Conference 201501

Dapat batch untuk di pakai semasa event.

Shaklee National Conference 2015 (2)

Musafiddin bin Kamali

Shaklee National Conference 201556

Nadia binti Najib

Shaklee National Conference 201500

Me bersama Mr Hubby

Shaklee National Conference 201517

Bergambar bersama Master Maria Firdaus.

Shaklee National Conference 201508

Tengah beratur pun sempat posing. 🙂

Shaklee National Conference 201507

Nama kami ada kat screen. Kena pakai kanta baru jelas nampak..hehe

Shaklee National Conference 201510

Bergambar beramai-ramai selepas dapat Award Car Bonus. Nak tahu macam mana kami dapat Car Bonus boleh baca link ni.

https://nadiamusa.net/blog/alhamdulillah-bonus-shaklee-dec-2014-meningkat-hampir-100-car-bonus/

https://nadiamusa.net/blog/menerima-anugerah-bonus-kereta-di-shaklee-national-conference-2015/

Shaklee National Conference 201502

Bersama President Shaklee Malaysia, Mr Victor Lim.

Shaklee National Conference 201503

Ambik gamabar semasa kat atas pentas.

DCIM105GOPRO

Berselfie kat atas pentas masa ambil award…heheDCIM105GOPRO

Bergambar kat atas pentas

Shaklee National Conference 201504

Next is us…

Shaklee National Conference 201514

Our Mentor, Master Maria Firdaus terpampang kat papan tanda kerana Effective Master sepanjang cycle daripada February 2014 hingga March 2015.

Shaklee National Conference 201518

Sempat lagi tu lompat di khalayak ramai

Shaklee National Conference 201506

Bersama anak cucu, kakak saya, Natasha Najib dan Shiem serta Tun Akmal Aziz.

Shaklee National Conference 2015 (3)

Ambik gambar bertiga.

Shaklee National Conference 201516

Penyerahan kunci kereta besar kat Kak Sha. InshaAllah satu hari nanti boleh dapat.

Shaklee National Conference 201513

Adik ipar, Eddi pun bergambar dengan kunci besar. InshaAllah boleh dapat jugak nanti.

Shaklee National Conference 201521

Penyerahan kunci kereta kat cicit kami, Tun Azah Aziz. InshaAllah boleh dapat jugak nanti.

Shaklee National Conference 201519

Wefie bersama gang MFMS.

Shaklee National Conference 201515

Bergambar bersama Group #N3M

Shaklee National Conference 201512

Bergambar bersama Group MFMS

DCIM105GOPRO

Wefie bersama MFMS yang ceria-ceria.

Shaklee National Conference 201520

Haishhh..melompat pulok..hehe

DCIM105GOPRO

Makan dulu sebelum balik.

Klik Share Ya!!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of