Kursus Spa TWB di Kota Damansara, Selangor

Kursus Spa TWB di Kota Damansara

Hari ni nadia pergi buat kursus spa di Kota Damansara, Selangor. Ni bukan anak Spa Shaklee nadia tapi, nadia bantu sideline untuk ber kursus spa @ training. Mak spa acik Sal ni tinggal jauh nun di Johor.

Ni la specialnya TWB. Kita ada di seluruh Malaysia. Semenanjung dan Sabah Sarawak. Kalau oversea, kita ada di Brunei, Singapore, Korea, Australia, Mesir, New Zealand, Dubai, UK dan Indonesia. Jika ada yang berminat yang nak join di bawah ahli TWB yang bukan di kawasan anda, tak perlu risau, kita ada trainer di semua tempat di atas.

Acik sal berumur lebih 50 tahun, tapi masih bersemangat nak buka spa tau. Beliau sangat minat bidang kecantikan ni. Beliau sebelum ni buat bisnes catering. Katanya bisnes catering di ambil alih oleh suaminya. Jadi beliau boleh focus dengan home dan mobile spa yang dia minat.

Seronok datang meberi kursus spa kat acik sal ni. Beliau sangat la peramah. Kita pun tak rasa penat. Siap sediakan breakfast dengan nasi lemak special. Sedap giler nasi lemak acik sal. Mana tak sedap kan, beliau kan tokey catering..hihi

Setup di ruang tamu

Product yang kami guna Youth viral

Nasi lemak special. Acik Sal bersama modelnya

Praktical training

Cikgu dan student

Jika sesiapa yang nak tahu lebih lanjutKursus Spa The Walking Beauty, boleh click link di bawah :

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Dan jika nak tahu lebih lanjut tentang produk yang kita gunakan dalam Spa ni, boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Jika sesiapa berminat nak join, boleh contact nadia di no 019-2222642. 🙂

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of