By April 28, 2015 Read More →

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee yang boleh membantu anda untuk mendapatkan diskaun produk shaklee sehingga 33% sekaligus berpeluang menjana pendapatan sampingan.

penulis: Mus Deanial

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Hari ni saya nak berkongsi dengan anda 7Ā Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee.

Okay… Sebelum tu, saya nak cerita cara menjadi ahli shaklee dulu.. šŸ™‚

2 Cara Menjadi Ahli Shaklee

Untuk menjadi ahli shaklee ada 2 kaedah yang kita boleh guna.

1. Anda hanya perlu membuat pelaburan RM65 untuk yuran keahlian & RM10 untuk kos penghantaran. Harga tersebut belum termasuk GST yer. :).Ā 

Dengan pelaburan ini, anda akan dapatĀ Business Kit yang mengandungi Katalog, Info Produk & Panduan Perniagaan.

ATAU..

2. Dengan cara yang kami panggil “Free Membership“. Dengan cara ini, anda boleh mendapatkan keahlian percuma dengan pembelian sebanyak 200 point (UV). Pelaburan yang anda perlu buat untuk mendapatkan 200 point ini adalah lebih kurang RM650 sahaja.

Dengan kaedah Free Membership ini. Anda telah layak mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA bernilai RM65 dan CASH BONUSĀ lebih kurang RM35.

So, Total penjimatan yang anda dapat adalah lebih kurang RM100.

Tidak Perlu Pembaharuan (Renew)

Keahlian bersama shaklee tidak memerlukan pembaharuan (RENEW). Cukup sahaja dengan sekali pendaftaran.

Untuk mendaftar ahli shaklee, anda boleh hubungi saya di 019-6222 642(din) atau 019-2222 642 (nadia).

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Jimat Sehingga 33%

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee01

Anda boleh mendapatkan produk shaklee pada harga ahli yang lebih rendah sehingga 33% dari harga pasaran

2. Bonus Dari 5% hingga 21%

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee02

Anda boleh mendapatkan bonus daripadaĀ pembelian setiap bulan sebanyak 5% hingga 21%. Walaupun Menjadi Ahli ShakleeĀ untuk makan sendiri anda juga berpeluang untuk mendapatkan bonus setiap bulan.

3. Panduan Berniaga 0leh MENTOR

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee04

AndaĀ berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan berniaga shaklee secara offline dan online dengan bantuan MENTOR secara percuma

(hanya untuk ahli yang berdaftar di bawah kami sahaja)

4. Di Masukkan Ke Dalam GROUP RAHSIA

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee05

Anda akan di masukkan kedalamĀ GROUP RAHSIA di Facebook yang mengandungiĀ info terkini, maklumat produk, testimonial dan maklumat-maklumat lain. Di dalam group ini juga anda akan di dedahkan berkenaan RAHSIA Menjalankan Bisnes Secara Online.

(hanya untuk ahli yang berdaftar di bawah kami sahaja)

5. Discussion Group Telegram

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee06

Anda akan di masukkan kedalamĀ Group Telegram.Ā Ā Group ini adalah di khas kan untuk perbincangan mengenai produkĀ dan perniagaan. Boleh tanya apa sahaja jika ada kemuskilan mengenai produk dan perniagaan.

p/s: Telegram adalah software yang boleh kita install kat phone/pc.

(hanya untuk ahli yang berdaftar di bawah kami sahaja)

6. Car Bonus.Ā 

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee03

Kepada yang serius berniaga. Anda berpeluang untuk mendapatkan Car Bonus dari Shaklee. Ini adalah bonus tambahan dari shaklee.

Alhamdulillah.. kami dah berjaya mendapatkannya.. Untuk info lanjut boleh klik di sini –> Car Bonus

7. Convention Trip

Kebaikan Jadi Ahli Shaklee07

Ini juga untuk yang serius berniaga. šŸ™‚ Shaklee akan menaja sepenuhnya percutian di dalam dan di luar negara untuk sesiapa sahaja yang layak. Kelayakan untuk percution ini adaah bergantung kepada jualan kita. (Ada target yang perlu di capai)

Alhamdulillah.. Kami juga berjaya melayakkan diri untuk ini. Tahun ini adalah tahun pertama kami akan bercuti bersama shaklee. šŸ™‚

Ingin Menambah Pendapatan Bersama Shaklee?

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee 08

Hubungi

019-6222 642 (din)

019-2222 642 (nadia)

Klik Share Ya!!!
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] 7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee […]