By September 13, 2015 1 Comments Read More →

Agent The Walking Beauty yang sudah berdaftar di bawah GST, Geng Spa Terlaris

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar pembaca blog Nadia Musa. Semoga anda berada dalam keadaan sihat di samping keluarga tersayang.

Kali ni jom baca cerita agen-agen pioneer saya. Mereka dah buka SPA atas nama mereka sendiri.

Nasha Natural Beauty House

Mobile SPA05

Nasha Natural Beauty House. Kak Sha sudah menjadi Certified Beautician. Tahniah.

Agen The Walking Beauty57

Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan service nya boleh hubungi beliau.

Agen The Walking Beauty13

Bergambar di depan katil sebelum setup.

Agen The Walking Beauty44

Gambar katil selepas setup, saya pun dah merasa, memang best.

IMG_2625

Ni pulak saya yang facial Kak Sha.

Testimoni-testimoni Nasha Natural Beauty House.

Slide1

Saya 🙂

Slide2

BFF beliau.

Slide3

Our Brother.

Slide4

Our Sister in Law, Kak Zam.

Slide5

Our sister in law jugak, Wani.

Aktiviti -aktiviti Nasha Natural Beauty House.

Agen The Walking Beauty45

Agen The Walking Beauty46Agen The Walking Beauty47

Setup bilik SPA Nasha Natural Beauty House.

Agen The Walking Beauty48

Agen The Walking Beauty49

Project The Walking Beauty hingga ke Sungkei, Perak.

Agen The Walking Beauty30

Hasil tangkapan sehari. Alhamdulillah rezeki.

Erny D’Secret Beauty

Agen The Walking Beauty04

Erny D’Secret Beauty. Erny sudah menjadi Certified Beautician. Tahniah.

Agen The Walking Beauty13

Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan service nya boleh hubungi beliau.

Agen The Walking Beauty07

Ni pulak saya yang facial Erny.

Testimoni-testimoni Erny D’Secret Beauty.

Agen The Walking Beauty14

Agen The Walking Beauty18

Agen The Walking Beauty16

Agen The Walking Beauty15

Aktiviti -aktiviti Erny D’Secret Beauty.

Agen The Walking Beauty08

Agen The Walking Beauty09

Agen The Walking Beauty10

Agen The Walking Beauty11 Agen The Walking Beauty12

Pamper Me Mobile Spa

Mobile SPA04

Pamper Me Mobile Spa. Nawa sudah menjadi Certified Beautician. Tahniah.

Sesiapa yang berminat nak facial bersama Beautician cilik ni terutama yang belajar dan berada di sekitar Serdang. Nawa – 0193917794

Agen The Walking Beauty01

Beautician cilik. 🙂

Agen The Walking Beauty02

Jom Facial.

Bagaimana untuk menjadi Agent?

The Walking Beauty menawarkan kepada yang berminat nak mempunyai Spa seperti saya dan agent-agent The Walking Beauty yang lain.

Kenapa anda perlu rebut peluang ini??

âś” Kursus SPA di luar mencecah ribuan ringgit tetapi dalam group kami, ianya adalah PERCUMA!! Hanya perlu bayar kos produk SPA

✔ Ada antara mereka yg join Team kami, bukannya ingin berbisness tetapi sekadar untuk dapatkan ILMU utk apply pada diri sendiri. So uolls mmg patut grab this offer.

✔ Sesuai sgt mereka yg dari dulu nak masuk team kami, tapi modal tak ada.. hah, this is the time!! Lepas ni tak de dah yer 🙂

✔Harga ni utk apa?? Untuk kos produk SPA sahaja dear.. maksudnya, once u join and buat payment, automatik anda dah terus boleh running business anda, haa..best tak? best tak?

Sesiapa berminat untuk menambahkan pendapat dan ingin mempunyai Spa atas nama sendiri dengan modal yang rendah boleh wassap saya di Nadia D’Beauty Secret 0192222642. Saya sedia membantu anda.

Klik Share Ya!!!

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Set Cantik dan Set Slimming Shaklee - NadiaMusa : NadiaMusa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Agent The Walking Beauty yang sudah berdaftar di bawah Geng SPA Terlaris […]