Vacation di Ilham Resort, Port Dickson

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kali ni vacation tak plan pun. Tengok Ilham ada kosong ku book saje. Dapat pulak Ground Floor. Seronok la sikit dekat dengan pool. Saya ambil half day untuk pergi vacation unexpected ni..hehe..Sorry boss, amik cuti yea..

PD Ilham04

Tak lupa bawak benda ni untuk bisnes 24 jam kami. ๐Ÿ™‚

PD Ilham06

Mr Hubby Singgah solat jumaat dulu.

PD Ilham09

Singgah lunch dulu.

PD Ilham25

Alhamdulillah, dah sampai.

PD Ilham66

Tak sabar dah nak masuk pool.

PD Ilham11

Pool depan bilik je..

PD Ilham23

Ada 3 bilik. Ngam-ngam untuk kami 3 family.

PD Ilham21

Coffee dan air mineral pun ada.

PD Ilham26

Bilik No. 1. Master bedroom. Bilik Shiem and family. Bagi kat Shiem sebab family paling besar dan anak-anak pun dah besar.

PD Ilham27

Tandas master bedroom.

PD Ilham29

Bilik No. 2. Bilik Awe dan family.

PD Ilham30

Bilik No. 3. Bilik saya dan Mr Hubby.

PD Ilham20

Toiletries.

PD Ilham28

Small Pantry.

PD Ilham31

Ruang makan dan Ruang tamu.

PD Ilham33

Dinner kami makan kat sini.

PD Ilham32

Restoren Dataran. Berhadapan Teluk Kemang.

PD Ilham18

Saya, Hubby dan family Shiem punya menu. Awe dan family esok baru sampai.

PD Ilham35

Sunset dari Ilham Resort.

PD Ilham36

Lepak kat menara.

PD Ilham40

Koleksi make up kami.

PD Ilham42

Tengah belajar make up dengan Awe. Awe pandai make up.

PD Ilham41

Si kecik ni nak make up jugok..huhu

PD Ilham46

Shiem pun nak belajar jugak.

PD Ilham48

Cikgu Awe tengah mengajar cara pakai eye shadow.

PD Ilham60

Nak balik dah. Gurgurl.

PD Ilham61

Depan bilik kami.

PD Ilham62

Depan pool.

PD Ilham64

Family Shiem.

PD Ilham65

Family Awe.

PD Ilham52

Saya dan Mr Hubby.

PD Ilham54

Sebelum balik rumah singgah Teluk Kemang dulu.

Alhamdulillah, masing-masing sampai ke destinasi sebelum malam. InshaAllah kami akan vacation sama-sama lagi.

0 0 votes
Article Rating
Klik Share Ya!!!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x