By November 18, 2014 0 Comments Read More →

Lepak Kat Papa Rich Nexus Bangsar South

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Terima kasih di ucapkan kepada anda kerana sentiasa sudi berkunjung ke Blog NadiaMusa. πŸ™‚

Hari ni saya nak berkongsi sedikit pengalaman masa kami lepak di Papa Rich kat Bangsar South.

Sebelum tu saya nak kongsi kenapa kami melepak. Kan melepak tak “bagus”. Hehe..

Kami melepak bukan lepak kosong la.. Kami lepak sebab nak jumpa geng yang dah lama tak jumpa. Dulu kami bekerja di tempat yang sama. Tapi sekarang dah ramai yang berhijrah mengikut haluan masing-masing.

Di sebabkan lama dah tak jumpa, kami pun set la satu tempat yang berada di tengah-tengah untuk memudahkan semua orang untuk datang. Dan tempat terpilihnya adalahΒ Papa Rich Nexus Bangsar South.

Apa yang saya suka tempat ni?

Anta benda yang saya suka dengan tempat ini adalah.. πŸ™‚

1. Parking Murah. Sebab 2 jam pertama adalah percuma & setiap jam berikutnya hanya di kenakan RM2 je. Murah giler kan?? So kalau melepak tak sampai 2 jam tak di kenakan bayaran la.

2. Tak Ramai Orang.Β Kami tak berapa suka tempat ramai orang. Jadi bila tak ramai rasa aman je.. hehe.. dah la ada live band kat selarang beberapa cafe. So layan… πŸ™‚

3.Β Makanan Sedap.Β Saya makan nasi lemak lauk ayam.. Memang sedap la.. Sambal sedap, ayam goreng dia pun sedap. πŸ™‚ Tapi jangan lupa stanby Shaklee siap-siap untuk buang kotoran jahat yang tak di perlukan untuk badan. πŸ™‚

Ok.. Jom layan gambar-gambar yang kami sempat snap..

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

 

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Papa Rich Bangsar South

Terima kasih Adib, Kim Ming, Zamir, Haiza & Khairul.. Nanti kita buat lepak-lepak lagi.. Kita try tempat lain pulak yer.. πŸ™‚

Jangan lupa klik like πŸ™‚ Ok Bye..

[spider_facebook id=”3″]

0 0 votes
Article Rating
Klik Share Ya!!!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x