Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Youth Shaklee adalah produk terbaru syarikat terkemuka Shaklee. Youth Shaklee ini di hasilkan setelah 8 tahun melalui penyelidikan oleh Scientist Shaklee.

Youth Shaklee

Anda Nak Tahu Berkenaan Produk Skin Care Organic?

Nak Tahu Lebih Lanjut Maklumat Berkenaan YOUTH SHAKLEE?


Kalau anda nak tahu, Sebenarnya belambak produk skin care yang “claim” mengatakan produk mereka organik. Tapi ia bukan bermaksud produk yang dikatakan ORGANIK itu tiada bahan kimia berbahaya seperti PARABEN dan sebagainya.

Ni saya nak bagi tahu kepada anda. Mengikut USDA, produk yang menggunakan bahan organik sebanyak 95% sahaja sudah boleh “CLAIM” yang produk mereka adalah PRODUK ORGANIK. Selebihnya mereka boleh campurkan dengan bahan kimia berbahaya dan sewaktu dengannya. Itu belum lagi kira produk yang claim “Made With Organic Ingredient” yang mana maksudnya produk tersebut hanya mengandungi 70% bahan organik sahaja.

Pernah tahu ke benda benda ni? Saya yakin ramai yang tak tahu perkara ni kan?

So, Kalau macam tu sebenarnya ada ke produk kosmetik yang 100% Organik?

Ya.. Mestilah ada. Ia adalah produk Youth Shaklee!

Apa Manfaat Skin Care Youth Shaklee?

Sebelum shaklee melancarkan Shaklee Youth ini. Shaklee telah menjalankan kajian selama 8 tahun. Ia bukan produk biasa biasa. Bagi saya produk ni memang GILA sebab saya belum pernah jumpa produk kosmetik yang berani “Claim” produk mereka 100% Vegan seperti ini.

Di bawah ini adalah manfaat yang youth shaklee janjikan kepada penggunanya.

100% Vegan (Berasaskan Tumbuhan 100%)

Youth Shaklee di jamin 100% berasaskan tumbuhan. Ini bermakna produk ini tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.

Di Uji Oleh Pakar DERMATOLOGI &  Pakar OFTAMOLOGI

Untuk memastikan produk ini tidak menjejaskan kulit & mata penggunanya, pihak shaklee telah melantik Pakar Dermatologi & Oftamologi untuk membuat ujian sebelum produk Youth Shaklee ini di lancarkan.

Di Jamin Bebas Dari 1500 Bahan Berbahaya Yang Biasa Digunakan Dalam Produk Kosmetik

Ada tersenarai sebanyak 1500 bahan berbahaya yang shaklee Tidak Gunakan yang mana biasanya sebahagian dari bahan2 ini terdapat di dalam produk produk kosmetik di seluruh dunia. Untuk menunjukkan 1500 senarai tersebut adalah terlalu banyak. Jadi di bawah ini adalah sebahagian yang kami senaraikan untuk rujukan anda.


 Kajian Selama 8 Tahun Untuk Menghasilkan Youth Shaklee

Ini kelebihan yang ada pada produk kosmetik Youth ni. Bagi saya ia berada di tahap yang berbeza kalau kita nak bandingkan dengan produk produk kosmetik yang berada di pasaran tempatan. Sejak kebelakangan ini banyak sangat produk2 kosmetik berada di pasaran yang di jual secara online. Tahu tak macam mana produk2 tersebut di hasilkan?

Untuk menjadi Founder sesuatu produk di malaysia ni sangat mudah. Hanya sediakan duit dan tempah je dari kilang OEM. Hanya perlu pilih nak produk apa dan packaging dia. Lepas tu letak label dengan jenama syarikat sendiri. Mudah sangat. Ada 20-30 ribu dah boleh keluar produk sendiri.


Kesan Youth Shaklee Kepada Penggunanya

Di usia 50 an, kulit nampak lebih tegang dan cerah

Parut-parut jerawat semakin pudar

Parut makin pudar dan kulit makin cerah

Jeragat semakin pudar dan kulit semakin cerah

Nampak lebih cerah dan glowing

YOUTH sesuai juga untuk lelaki tau

Kesan parut semakin pudar

Testimoni di atas adalah antara orang pertama yang shaklee jemput untuk merasai sendiri produk kosmetik Youth sebelum pelancaraan nya di Malaysia. Ada banyak lagi testimoni pengguna lain yang anda boleh tengok pada link yang saya tunjukkan di bawah Entri ini.


YOUTH COMPLEX dalam Youth Shaklee mengandungi 5 bahan aktif daripada sumber botani

Apple stem cell – Accelerate cell renewal, barulah kulit tak jadi kusam, halus dan cerah

Lotus Japonicus – Mengaktifkan signal untuk penghasilan elastin dan kolagen. Baru lah muka kita tegang dan anjal

Schisandra Chinensis – Membanyakkan jaringan Dermis Epidermis Junction supaya nutrients dapat sampai

Vital Repair + Complex – Ada vitamin A, C, E yang kaya dengan antioksidan

Muscadine Grape – Haaa, ni ramuan dalam Vivix, ada polifenol untuk melindungi kulit dari kerosakan dan repair cell yang rosak

Sebab tu Youth Shaklee sangat power. 100% telah terbukti berkesan secara klinikal dan 2/3 dapat kulit lebih muda. Kalau anda nak tahu, kebanyakan brand skincare even yang super mahal kat pasaran kita hanya ada 1 je bahan aktif, contohnya seperti Pitera. Tapi Youth Shaklee ada 5 bahan aktif daripada sumber botani yang kita panggil Youth Complex.

Hebat kan?

So.. untuk anda yang serius nak menjaga kacantikan sangat sangat saya galakkan guna Youth Shaklee ni. Whatsapp saya untuk dapat kan Offer Super Giler.

Offer yang saya tawarkan untuk pelanggan saya adaalah.

  1. CASH REBATE
  2. FREE Memberhip Bernilai RM69
  3. FREE Postage ke Seluruh Malaysia (Termasuk Sabah/Sarawak)
  4. FREE User Guide
  5. FREE Business Coaching (Jika Ingin Buat Duit Dengan Menjual Youth Shaklee)
  6. FREE Group Support (Telegram)

Kesemua Offer di atas adalah bernilai RM550. Banyaknya PENJIMATAN!!!! So, tunggu apa lagi..

WHATSAPP SAYA SEKARANG
019-2222 642 

 

Oh ya. Kami juga sedang mencari ejen Youth Shaklee di seluruh malaysia. Panduan & bimbingan akan di berikan percuma. Jika berminat nak tambah pendapatan melalui bisnes online boleh hubungi kami di nombor telefon yang tertera di atas.

Artikel Best

Youth Skincare Shaklee – Luminous Gel Oil Cl... Asslamualaikum dan Salam Sejahtera, Kali ni nadia nak share tentang Luminous Gel Oil Cleanser. Luminous Gel Oil Cleanser adalah benda pertama kit...
Youth Shaklee Bersama Spa TWB Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Hai pembaca blog nadia muda. Anda semua sihat ke? Harap semua baik-baik aje. Kali nadia nak cerita tentang You...
mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!
Posted in: Shaklee, Youth Shaklee

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Youth Skin CareYouth Shaklee Skin Care Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Youth Skin Care
Guest

Memang best la Youth Skin care ni. Saya dah cuba. Jerawat, Kulit Kusam, Jeragat memang hilang. Jeragat tu yang paling saya tak sangka. Youth Shaklee Skin Care memang terbaik.

Youth Shaklee Skin Care
Guest

Produk Youth Shaklee Skin Care ni sesuai untuk semua peringkat umur kan? Memang must have items ni 😀