By June 7, 2015 Read More →

Percutian Yang Di Taja Oleh Shaklee, The Palace of Golden Horses

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Shaklee National Conference 2015IMG_9833

Pada 5 June 2015, kali pertama saya dapat tiket percuma dari Shaklee untuk 3D2N percutian di 5 Star Hotel. Tahun ni Shaklee meraikan kami di The Palace of Golden Horses, The Mines.

Shaklee National Conference 2015IMG_9802

Door Gift Shaklee bagi sebelum Bercuti

Shaklee National Conference 2015IMG_9803

Tag untuk letak kat bag

Door Gift yang kami terima sebelum bertolak. Kami ambik kat branch KL. Kalau nak di pos kan pun boleh. Bag dan T-Shirt untuk di pakai di sana.

Kami bertolak dari rumah pukul 8.45 pagi. Target nak sampai pukul 10.00 pagi paling lambat. Perjalanan kami agak jem sebab laluan orang pergi kerja. Alhamdulillah, kami sempat sampai sebelum pukul 10.00 pagi.

Shaklee National Conference 2015IMG_9808

Sampai je kat Golden Palace Hotel, terus ke kaunter untuk registration. Mr Hubby uruskan parking dan bag. Terasa seronoknya dapat di raikan daripada Mr. Victor, President Shaklee Malaysia sendiri. Beliau meletakkan bunga.

Shaklee National Conference 2015IMG_9810

Kami dapat door gift dan meal allowance. Wahhh…dah la dapat hotel free, dapat door gift dan cash pulak untuk meal allowance. Pemurah sungguh Shaklee ni yea.

Shaklee National Conference 2015DIN_0482

Shaklee National Conference 2015DIN_0477

Shaklee National Conference 2015DIN_0486

Setelah selesai register, kami check in bilik dan bawak barang-barang ke bilik. Macam biasa, kalau saya sampai je mana-mana hotel saya tak bagi Mr. Hubby landing lagi atas katil sebab saya suka ambik gambar bilik hotel. Mana tau kan nak tiruvasi design untuk rumah baru kami. Jom tengok gambar-gambar dalam bilik hotel.

Shaklee National Conference 2015IMG_9826

Shaklee National Conference 2015IMG_9827

Shaklee National Conference 2015IMG_9829

Shaklee National Conference 2015IMG_9828

Shaklee National Conference 2015IMG_9817

Shaklee National Conference 2015IMG_9815

Shaklee National Conference 2015IMG_9814

Shaklee National Conference 2015IMG_9816

Sementara tunggu time makan, kami lepak dulu kat bilik sambil saya mengemas apa yang patut. Lepas ni nak pergi makan, Group Photo dan Trip Tour The KL.

Shaklee National Conference 2015IMG_9839

Shaklee National Conference 2015IMG_9840

Makan Time..

Trip Tour The KL

Shaklee National Conference 2015photo_2015-06-09_20-36-32

Central Market

Tempat pertama kami pergi adalah Central Market. Terasa macam rombongan sekolah pulak. Pakai uniform, naik bas ramai-ramai pastu jalan ramai-ramai dengan uniform tu.

Central Market ni saya biasa pergi masa student dulu. Kelas tuisyen dan stesen bas berdekatan. Dulu, masa student lain sikit.Sekarang dah lain. Lagi cantik dan tersusun tempat dia.

Gambar

Istana Negara

Walaupun saya ni duduk KL, tapi ni la first time saya sampai di Istana Negara ni. Kali ni saya tak boleh update gambar-gambar life. CCTV di mana-mana tau. Kalau sesiapa berminat untuk datang melawat boleh beli tiket di kaunter ni :-

Gambar

Aquaria

Ni lagi tempat yang saya tak pernah datang..huhu..nama je orang KL, tapi tak semua tempat di KL ni saya dah melawat. Seronok jugak tengok ikan-ikan pelik yang tak pernah tengok.

Shopping Complex KLCC

Haaa..tempat ni saya biasa datang. Kalau KLCC pun tak pernah datang melampau la kan. Kat sini kami singgah solat asar, tadi singgah solat zohor kat Central Market. Lepas tu kami jalan-jalan sambil cuci mata jer..

Tapi Hafiz dan Yusri sempat shopping…huhu..Terbalik sudah, selalunya kaum hawa suka shopping, kali ni kaum adam yang suka shopping..

Dinner Fun Fair Theme at Hyatt Hotel

Yummy yummy…makan time. Kami di sambut oleh Shaklee Staff dengan senyuman yang manis. Dapat door gift lagi tau. Pemurah betul Shaklee, banyak door gift dia bagi.  Sementara tunggu waktu dinner, kami lepak dulu kat luar sambil makan makanan ringan.

Kami bertolak balik pukul 10.00 lebih dari Hyatt Hotel ke The Palace of Golden Horses. Alhamdulillah, dalam pukul 11.00 lebih camtu kami tiba di destinasi. Now, rehat time. Esok ada penyampaian Award pulak.

Kita ikuti kisah naik pentas amik award dalam next entry pulak yea…

 

 

 

Artikel Best

Kenali Bisnes MLM Skim Cepat Kaya: “Head-Hun... "Bro, aku ada bisnes baru nak cite kat ko ni. Aku baru sebulan join dah dapat banyak Cash RM$$$$" - Sambil tunjuk gambar pegang duit yang sangat ban...
Koleksi Kertas Soalan Percubaan UPSR 2014 Seluruh ... Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Diharapkan semua pembaca blog nadiamusa.net ini sentiasa berada di dalam keadaan sihat sentiasa. Sepertimana t...
Mommy PCOS Pregnant Progress from Week 3 to Week 3... Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Mengimbau kenangan masa pregnant dulu. Baru sempat nak update. Nadia memang ambil gambar setiap minggu sebab...
Salam Perpisahan Untuk MNRB Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke nadiamusa.net. Semoga anda semua di cucuri rahmat & sihat sentiasa....
10 Kesilapan Pengundi Masa Pilihanraya Yang Perlu ... Pilihanraya di malaysia di adakan 5 tahun sekali. Rakyat malaysia di tuntut untuk mengundi parti pilihan masing masing agar dapat memilih Pemimpin yan...
Budak Mentah Ajar Cara Pemasaran Di Facebook Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Saya doakan semoga pengunjung blog ini sentiasa di limpahkan rahmat dan sayang dari Allah SAW. Minggu lepas...
Menerima Anugerah Bonus Kereta Di “Shaklee N... "Eh, Tahniah yer kat korang.. Hebat lah korang ni.. Kerata apa korang dapat? Mana kereta baru?" Itulah antara kata-kata yang kami terima bertubi-...
mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!

Comments are closed.