By February 16, 2015 0 Comments Read More →

Now Everyone Can Kurus: Testimoni Selepas 2 Minggu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Anda apa khabar? Saya doakan semoga anda “KURUS & SIHAT”  🙂

Program Now Everyone Can Kurus (NECK)

Apa itu program Now Everyone Can Kurus? Untuk pengetahuan anda, program ini adalah program kurus berjamaah melalui ONLINE khas untuk semua yang serius nak “KURUS & SIHAT” tak kira di mana jua anda berada. Walaupun anda berada di brunei, singapore, indonesia atau mana-mana pelusuk dunia pun boleh. 🙂 Janji anda ada “Internet Connection”

Program ini dijalankan secara 100% online. Para peserta tidak di wajibkan untuk menghadiri mana-mana sesi perjumpaan pun. Cuma kalau ada yang nak berjumpa sama ada dengan sesama peserta atau dengan coach adalah dengan kerelaan mereka sendiri. 🙂

Kami menggunakan beberapa platform untuk berkomunikasi iaitu dengan menggunakan..

1. Telegram untuk perbincangan, pertanyaa dan tips harian

2. Facebook Secret group pula sebagai sumber ilmu. Di FB Group dalam ini tersedia banyak fail dan slides informasi yang di sediakan untuk peserta sebagai bahan bacaan & rujukan

3. Youtube Video. Peserta di berikan juga tips bervideo di youtube. 🙂 Video ini hanya boleh di akses oleh peserta NECK yang berdaftar sahaja.

Tips Video Dalam YouTube.. Banyak Giler videonya kan??? 🙂

NECKFB

Facebook Secret Group Now Everyone Can Kurus

Coach “Abang Ketak”

Coach “Abang Ketak”

Hahaha.. ni lah orangnya yang mengajar kami setiap hari. Tengok pun dah gerun.. Sapa yang nak join Program NECK ni pastikan hati anda kental yer.. 🙂 hehehe

Rileks…. Rileks…. Jangan takut…

Sebenarnya kerja peserta sangat mudah. Cuma ikut je apa yang di suruh. 🙂 Lagi pun aktivitinya tak perlu pergi ke gym pun. Boleh buat kat rumah atau pun di pejabat.

Selepas 2 Minggu

Dalam program NECK ni semua peserta di wajibkan menimbang berat badan mereka setiap 2 minggu sekali sahaja.

Jom tengok hasil dari peserta-peserta Program NECK.

 

22

NECK1

NECK2

NECK3

NECK4

NECK5

NECK6

NECK7

NECK8

NECK9

NECK10

NECK11

NECK12

NECK13

NECK14

NECK15

NECK16

NECK17

NECK18

NECK19

NECK20

NECK21

NECK23

Testimoni NECK4

Itulah perubahan & hasil yang di rasai sendiri oleh semua peserta-peserta NECK selepas 2 minggu menyertai program ini.

Pengambilan Batch Baru Kini Di Buka

Untuk pengetahuan anda.. Program Now Everyone Can Kurus Batch seterusnya kini telah di buka.

NECK24

Jika anda berminat untuk menyertai program Now Everyone Can Kurus ini anda boleh hubungi terus ke nombor ini 019-6222 642 (Din) atau 019-2222 642 (Nadia).

Mereka akan berbesar hati untuk membantu anda

“Jom Kurus & Sihat Dengan Mudah”

Jangan lupa klik butang share di bawah yer.. 🙂

Terima Kasih

Artikel Best

Saya Berjaya Turunkan 7.3Kg Dalam Sebulan. Anda??? Penulis:Mus Deanial Assalamualaikum.. & Salam Sejahtera.. Alhamdulillah.. syukur kepada Allah kerana masih berpeluang untuk berkongsi di blog in...
Now Everyone Can Kurus: Testimoni Sakinah (Lost 21... Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Ini adalah perkongsian dari saudari Sakinah. Jom kita tonton bagaimana beliau boleh berjaya kurus dan menuru...
Nak KURUS? Umur Bukan Alasan  "AKU DAH TUA, AKU SUSAH NAK KURUS KAN BADAN SEBAB METABOLISMA RENDAH" Saya selalu dengar ayat ayat macam ni. Tertamanya masa zaman bekerja di pejaba...
Now Everyone Can Kurus: Testimoni Datin Elly KISAH DATIN ELLY, Yer Ini adalah kisah seoarang wanita bergelar Datin Elly, Baru-baru nie, sahabat saya sempat beramah mesra dengan Datin Elly. ...
Now Everyone Can Kurus: Saya Sahut Cabaran Push-Up Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ni saya akan berkongsi dengan anda macam mana saya sahut cabaran Now Everyone Can Kurus (NECK) minggu lep...

Hi… Saya adalah penulis entri di atas.

Anda boleh follow saya dengan klik butang “sosial media” di bawah.

Atau, Saya juga boleh di hubungi melalui nombor telefon 019-6222 642.

Untuk whatsapp Klik butang whatsapp di bawah.

Klik Share Ya!!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of