Mommy PCOS Pregnant Progress from Week 3 to Week 35

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Mengimbau kenangan masa pregnant dulu. Baru sempat nak update. Nadia memang ambil gambar setiap minggu sebab nak tengok perubahan perut. Nak tengok perubahan pembesaran Umar setiap minggu.

Anak yang 6 tahun tunggu kan, teruja dia lain macam. Semua nak buat..hihi..Untung la Umar kan. Rezki dia la, keluar lambat tapi mommy dan bapak dia exited sambut dia.

Jom tengok gambar-gambar dari minggu ke minggu, kalau ada yang tak ada tu maksudnya memang lupa ambil 😛

Week 3. Masa ni tak tau lagi pregnant. Dengan selambernya ku aktif.

Week 6

Week 6. Ni baru tahu seminggu pregnant. Baru mula fasa morning sickness

Week 13

Week 13. Baru habis fasa morning sickness. Selera makan baru nak start. Masa ni celebrate Anniversary ke 6 kat Avani

Week 15

Week 15

Week 16

Week 17. Masa ni kenduri jiran depan rumah. Kemain selera makan nasi dengan udang sambal. Masa pregnant memang suka makan seafood. Ayam dan daging tak lalu.

Week 17

Week 18. Lawo lawo tu nak pergi kenduri sepupu Fathiah kat Jerantut

Week 20

Week 21. Baru nak masuk keje setelah 2 bulan bercuti tanpa gaji untuk pastikan cukup rehat dan tidak stress.

Week 23

Week 23

Week 24

Week 24

Week 25

Week 26. Masa ni pergi check kat Hospital Putrajaya dengan sepupu nadia Dr. Hazim

Week 27

Week 28

Week 29. Masa ni pergi Kelas Antinatal kat Hospital Putrajaya.

Week 30

Week 31

Week 33

Week 33

Week 34

Week 35

Eh, sampai week 35 je ke? Nadia dah tak mabil gambar lepas tu sebab dah kena warded sampai bersalin. Nadia bersalin semasa 36 week 5 days.

Sekian perkongsian nadia progress week to week.  🙂

mm

Bekas pelajar UIA dan Masih berkerja sepenuh masa sebagai accountant.

Part Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of