Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Anda Nak Tahu Tentang KURSUS SPA TERMURAH?

Tahu Tak Kursus Spa Termurah adalah KURSUS SPA BERSIJIL?

Anda Nak Tahu Tentang ProdukYOUTH SKINCARE Yang Berkualiti Di gunakan Untuk Spa?

_________________________________________________________________________________

KURSUS SPA TERMURAH ADALAH KURSUS SPA BERSIJIL

Hi ladies!!! Good news dari our Team, The Walking Beauty (TWB). Sebelum nadia cerita lebih lanjut tentang TWB, nadia ingin perkenalkan founder TWB iaitu Puan Ainul Shahrazad. Beliau seorang yang sangat bersemangat dan berkeyakinan.

Nadia inspire dengan semangat beliau dan tak putus-putus memberi semangat kepada kami ahli-ahli TWB dalam support group secara online dan juga offline.

Projek TWB menawarkan Pakej KURSUS SPA TERMURAH mulai bulan April 2018 sehingga di beritahu jika ada perubahan pada harga pakej. Kurus ini adalah KURSUS SPA BERSIJIL.

Kursus Spa Termurah menawarkan pakej kursus untuk ilmu Home dan Mobile Spa. Home dan Mobile Spa sekarang dah menjadi fenomena dan trend masa kini untuk wanita-wanita menambahkan pendapatan terutama SURIRUMAH dan PELAJAR-PELAJAR yang memerlukan SIDE INCOME atau pendapatan sampingan.

Surirumah yang tidak bekerja sedang tercari-cari kerja yang tidak memerlukan banyak masa untuk tinggal anak dan anda tidak mahu harapkan duit suami semata-mata dan juga untuk menambahkan pendapatan keluarga. Kursus ini sangat sesuai untuk anda.

Selain surirumah, Kursus ini jugak sesuai dengan pelajar-pelajar serta wanita yang bekerja sedang tercari-cari SIDE INCOME atau pendapatan sampingan.

Kursus Spa Termurah ini adalah projek SPA TANPA KEDAI dan ia adalah satu perniagaan yang MUDAH, SIMPLE DAN FUN tetapi mampu memberi pulangan yang sangat luar biasa.

Melalui Kursus Spa Termurah peserta akan di ajar bagaimana menjana pendapatan agar duit  masuk hari-hari dan berpeluang mendapat Recurring Income melalui agen-agen Spa yang di lahirkan di bawah Spa mereka sendiri.

TWB sudah 3 tahun di tubuhkan. Jadi, anda tidak perlu rasa ragu-ragu untuk sertai kami. Jangan sampai harga naik baru anda nak join. Menyesal tak sudah nanti. Harga yang kami tawarkan tak seperti spa-spa di luar ada yang harga sampai RM5,000.

Kenapa nadia cakap Kursus Spa Termurah kerana dengan harga yang rendah anda dapat belajar ilmu, dapat alatan spa dan juga dapat produk spa yang berkualiti sangat superb dan juga natural.

Selain itu, peserta-peserta yang sudah pergi ke training akan mendapat sijil dan boleh terus memulakan bisnes home dan mobile spa kerana Pakej Kursus Spa Termurah sudah menyediakan semua alatan dan produk untuk menjalankan bisnes home dan mobile spa. Menarik kan!! Tak perlu nak fikir dan cari barang-barang keperluan untuk memulakan bisnes.

Dalam Kursus Spa Termurah, peserta akan dapat seperti di bawah : –

Belajar 5+1 course

  • Relaxing Facial
  • Body Scrub
  • Aura BathHands & Foot Spa
  • Sauna
  • + how to setup home & mobile spa

Barang dan peralatan yang termasuk dalam Kurus Spa Termurah adalah

  • Youth skincare complete set
  • Scrub
  • Masker
  • Produk kecantikan
  • Steamer
  • Ion massage

Bonus yang anda dapat

  • Manual / Moudul lengkap setiap kursus rawatan
  • Support group
  • Lifetime coaching
  • Beauty product lengkap
  • Basic tools
  • Income 5 penjuru

Apa yang paling menarik pakej ini berbanding pakej-pakej TWB tawarkan sebelum ini adalah produk yang di gunakan sangat berkualiti dan klinikal proven. Produk skincare yang di gunakan adalah YOUTH SKINCARE. Kami tak guna produk yang bukan-bukan yang timbang kati tu. Kami nak pastikan customer mendapat hasil yang memuaskan.

Nadia akan share kenapa kami menggunakan Youth Skincare sebagai produk kami untuk Spa.

Kursus spa bersijil. Lepas habis training perserta akan dapat sijil

Boleh buat spa di mana saja

Hasil pulangan yang sangat lumayan

Berpeluang melancong ke luar negara

YOUTH SKINCARE

 

Youth skincare adalah produk terbaru syarikat terkemuka Shaklee. Youth skincare ini di hasilkan setelah 8 tahun melalui penyelidikan oleh scientist shaklee. Kalau nak tahu, kebanyakan brand skincare even yang super mahal kat pasaran kita hanya ada 1 je bahan aktif, contohnya seperti Pitera. Tapi Youth Skincare ada 5 bahan aktiif daripada sumber botani yang kita panggil Youth Complex.

Manfaat Youth Skincare

  • 100% organic
  • 100% vegan (berasaskan tumbuhan 100%)
  • Di uji oleh pakar dermatologi dan pakar oftamologi
  • Di jamin bebas dari 1500 bahan kima yang berbahaya yang biasa digunakan dalam produk kosmetik

Kesan Youth Skincare Kepada Penggunanya

Testimoni di bawah adalah di antara orang pertama Shaklee jemput untuk merasai sendiri produk kosmetik Youth Skincare sebelum pelancarannya di Malaysia.

Parut makin pudar dan kulit makin cerah

Kesan parut makin pudar

Jeragat semakin pudar dan kulit semakin cerah

Parut-parut jerawat semakin pudar

Nampak lebih cerah dan glowing

Di usia 50an, kulit nampak leboh tegang dan cerah

Testimoni di bawah ini pula adalah kesan setelah sekali je facial. Nampak glowing, putih dan bersih sangat kan.

Youth Complex dalam Youth Skincare Mengandungi 5 Bahan Aktif Daripada Sumber Botani

Produk Youth Skincare

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang Youth Skincare boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Penjagaan Kulit Youth Shaklee Skincare Kekal Muda Jelita

BAGAIMANA UNTUK SERTAI KURSUS SPA TERMURAH DI BAWAH TWB

  • Buat pembayaran sebanyak RM1,999 sahaja
  • Ahli TWB akan membuat registration sebagai ahli Shaklee
  • Terima beauty produk + Alatan Spa + Trial Kit + Sijil
  • Training Spa
  • Officially menjadi ahli Shaklee dan TWB

Apa tunggu lagi. Jom join Kursus Spa Termurah di bawah TWB.

Whatapp nadia sekarang di 0192222642

 

mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of