By September 4, 2018 0 Comments Read More →

Kursus Berpantang 2018

Anda Nak Tahu Tentang KURSUS BERPANTANG TERMURAH?

Tahu Tak Kursus Berpantang ada PAKEJ BERPANTANG, PENJAGAAN & URUTAN SELEPAS BERSALIN?

Anda Nak Tahu Tentang Bagaimana SET HAMIL & SET PANTANG Menghasilkan Susu Ibu Melalui Kursus Berpantang?

___________________________________________________________________________________

Kali TWB upgrade dengan Pakej Berpantang. Sebelum ni anda selalu dengar nadia share tentang Kursus Spa kan. Haaa, kali ni tentang Kursus Berpantang pula. Wow sangat kan. Selain permintaan tinggi home dan mobile spa, zaman sekarang, Confinement Lady (CL) pun permintaan tinggi.

Nadia pun ada pengalaman ambil service CL. Memang best sangat. Kita dah bawa perut 9 bulan. Lepas tu kita bersalin. Lepas bersalin badan kita memerlukan rehat yang cukup. Masa tu kita nak jadi permaisuri. Walaupun nadia tinggal di rumah mak, tapi nadia tak suka susahkan mak untuk jaga nadia dan baby. Jadi nadia awal-awal tempah CL untuk jaga nadia dan baby. Mak cuma pantau je dan main dengan baby.

Ibu-ibu zaman sekarang memang tak suka susah kan mak dan juga sebab ada komitmen kat rumah. Jadi , susah kalau balik kampung, anak-anak yang lain yang dah sekolah tak dapat ikut sekali balik kampung. Jadi permintaan terhadap CL jadi tinggi dan dapat bayaran yang agak lumayan. Nadia pernah dengan ada CL yang dapat income dlm RM42K sebulan. Wow sangat kan.

Hari-hari ada orang mengandung, hari-hari ada orang bersalin.  Jadi jika kita ambil Kursus Berpantang dengan Pakej berpantang, penjagaan dan urutan selepas bersalin memang tak rugi permintaan sangat tinggi. Kalau tunggu-tunggu nnti bila harga dah naik, takut menyesal.

___________________________________________________________________________________

SET HAMIL SHAKLEE

Nadia adalah pengguna tegar set shaklee sejak TTC @ ikhtiar sehingga nadia berjaya hamil dengan izin Allah, Allahamdulillah. Bila nadia memang rasa kesan positif atau shaklee effect tu, nadia terus kan dengan set hamil shaklee pula setelah berjaya hamil. Jika nak tahu cerita lebih lanjut perjalanan TTC nadia boleh click link di bawah : –

Akhirnya Berjaya Hamil Selepas Hampir 6 Tahun Berusaha (TTC)

Jom kita baca detail tentang Set Hamil Shaklee.

Suplimen Sintetik Versus Semulajadi

Kebanyakan Vitamin Antenatal yang di berikan pihak hospital atau klinik mempunyai masalah berikut:

  • Sintetik dan di perbuat daripada bahan kimia
  • Bau yang tidak menyenangkan
  • Pewarna yang kuat
  • Tahap kehancuran yang lemah, membawa pil tidak hancur dalam badan dan susah di serap oleh badan
  • Ada pewarna dan bukan dari bahan semulajadi

Ramai ibu hamil mengadu tidak tahan dengan bau pil vitamin klinik dan tidak mampu menelan. Jadi Set Hamil Shaklee menjadi alternatif yang terbaik bagi ibu ibu hamil untuk atasi masalah-masalah tersebut.

Apakah Kebaikan Set Hamil Shaklee Kepada Ibu Hamil?

Set Hamil Shaklee memenuhi kesemua keperluan ibu hamil dengan rangkaian produknya.

Testimony Set Hamil

___________________________________________________________________________________

SET PANTANG SHAKLEE

Selain set kesuburan dan set hamil nadia juga pengguna set pantang shaklee dan juga set menyusu sehingga sekarang. Nadia memang berdoa kepada Allah untuk menyusu ibu penuh sehingga berumur 2 tahun. Alhamdulillah anak dah berumur 1 tahun 5 bulan, masih meyusu ibu penuh.

Jom kita baca kebaikan-kebaikan Set Pantang Shaklee.

Vit Lea

Bekalkan multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral kepada ibu dan anak. Zat Besi dalam vit lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi.

B Complex

Lengkap dengan 8 jenis Vitamin B yang di perlukan oleh tubuh demi membantu badan bertenaga, otal leboh fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri serta kurangkan stress.

Ostematrix

Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gig dan saraf dalam tubuh manusia. Bantu untuk ibu tidur lena.

ESP

Memberi tenaga pada ibu dan memekatkan susu ibu. Jadi anak lebih cepat kenyang dan tidur lebih lena. Bantu ibu kenyang lebih lama.

OmegaGuard

Menambah DHA untuk perkembangan otak bayi dan untuk mengekalkan kuantiti DHA untuk diri ibu sendiri.

Vitamin C

Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan anak dan menjadikan kulit lebih cantik. Juga membantu dalam penyerapan zat besi.

Alfalfa Complex

Sebagai milkbooster untuk tingkatkan pengeluaran susu sepanjang tempoh penyusuan.

Penutup

Apa yang anda dapat dari Kelas Berpantang & Penjagaan Bersalin ;

  • Urutan Traditional
  • Rawatan Selepas Bersalin
  • Cara Bertungku
  • Cara sengkak yang tak memudaratkan
  • Cara bertangas kering dan basah
  • Spa & Rawatan baby
  • Cara pembuatan jamu
  • Demo/praktis

Jika anda berminat untuk belajar Kursus Berpantang, boleh hubungi nadia di no 0192222642.


Nak Join Kursus Spa Murah? Klik Link di bawah ni.

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

 

mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of