Bisnes Mobile Spa TWB

Apa itu Bisnes Mobile Spa TWB

Jom baca apa itu Bisnes Mobile Spa TWB. Bisnes Mobile Spa TWB adalah Projek TWB adalah projek SPA TANPA KEDAI. Bisnes Mobile Spa tidak memerlukan pekerja, tidak memerlukan kedai, tidak memerlukan alat-alat yang canggih. Secara kesimpulannya, bisnes Mobile Spa yang tak memerlukan modal yang tinggi tapi resultnya SUPERB.

Dalam TWB, kita ajar setiap beautician kita bagaimana untuk running Spa bergerak tanpa kedai. Ada juga pengusaha spa sendiri yang join TWB. Beliau dah buka kedai hampir 10 tahun tapi masih nak sertai TWB.

Hebat sangat kah TWB? Our founder, Puan Ainul Shahrazad sangat mementingkan RESULTS! Kata beliau ” Buat apa bisnes nampak macam power, tetapi sebenarnya anak didik saya tak dapat apa-apa “, ” Buat apa kursus yang gah bagai, tetapi student saya tak dapat results

TWB sangat pentingkan OUTPUT. Once student dah join TWB, kita akan pastikan student itu mesti ada RESULTS. Apa yang TWB boleh JAMIN TWB menpunyai module yang cukup powerful! 

Apa yang membezakan bila anda join TWB, dalam TWB, kita ada ;

  • Proven System
  • Proven Mentor
  • Proven Support
  • Proven Results
  • Proven Products

TWB akan ajar ;

  • Cara nak setup spa
  • Cara nak tetapkan harga
  • Cara nak cari customers
  • Nak confident nak buat service spa pada orang lain

Jangan risau, kita akan ajar semua tu.

5 Sebab Kenapa Anda Mesti Join Bisnes Mobile Spa TWB

Kenapa anda mesti join Bisnes Mobile Spa TWB? Kenapa bukan join kursus spa yang lain. Jom nadia nak cerita kenapa anda perlu pilih TWB. Apa istimewa sangat TWB?

System

Kita ada proven system. System yang TWB ada boleh beri anda income dari 5 penjuru. Wow, 5 penjuru tau. Bukan 1, bukan 2 tapi 5 tau. Pernah tak u all dengar kursus spa boleh bagi income dari 5 penjuru.

Mentor

Founder TWB, Puan Ainul Shahrazad

Mentor anda sudah buat bisnes mobile spa TWB dan hasilkan instant cash yang sangat wow. Jadi, mentor anda akan ajar ilmu kepada anda dari A to Z.

Support Group

TWB ada support group yang sangat happening dan saling membantu antara satu sama lain. Banyak tips dan strategy yang di share dalam support group. Anda akan berada dalam support group wholelife.

Proven Results 

Results sangat banyak yang memberangsangkan.  Anda boleh dapat instant cash. Cuma rajin tak rajin je. Kalau rajin InshaAllah dapat duit kepok-kepok. Ada ibu tunggal yang dalam kesempitan yang sangat memerlukan duit. Tetapi lepas join TWB saving beliau sampai 5 angka. Saving sahaja, tak termasuk belanja bulan-bulan. Anda boleh baca cerita beliau di bawah.

Nak share dgn korang ni. Cite sedih juga masa mula2 nak join twb kan actually time tu baru jer resign. Sbln tak kerja. Duit masa tu ade 1k jer dlm acc sbb byr hutang. Pastu kan jumpa blog mas, whtsap mas nk tnya pasal mobile spa. Pastu dia suh dtg umah dia. Terus p tak pikir apa dah. Ada satu ayat mas ckp, dia akan buat apa saja utk join twb. Kalau kena pinjam duit dgn orang pun dia akan pinjam nak join twb punya pasal sbb dia kata dia tau apa yg twb boleh bagi dan twb ni ade masa depan.

Balik dari rumah mas tu, tak bleh tido sbb pikir dlm acc ade 1k jer. Nak join twb masa tu 999. Klu labur kat 999 tu dlm acc cuma akan tinggal singgit jer😭

Pastu whtsap mas tanya dlm 999 tu dpt ape, sbb nak kena kira ROI brapa dan bila boleh dpt blk. Dlm keadaan tak kerja tau masa tu 999 tu utk mkn minum minyak keta modal utk cari keje semua.

Nak minta kat ayah n makcik malu. Sebab nanti depa tau yang saya tengah susah time tu. Nanti dah susahkan depa pula. Tu yg kena fikir pnjang. Entahlah myb jenis segan nak minta dgn org😩

Pastu istikharah doa minta klu btol join twb ni rezeki permudahkan sbb nak bagi mkn anak2😔. Seminggu lps tu klu tk silap la saya whtsap mas minta no acc nk transfer 999 nk join twb. Pejam mata transfer. Masa nak transfer tu niat nak kumpul blk kurang2 ada simpanan dalam bank 10k sebelum 15/12/2018 mean sebelum thn 2019

Dah habis training semua, mas kata cari 5org praktis dulu nak bagi mahir n nak ingt step. Caj murah2 dah. Tapi tular baru nak mula kan, segan malu semua ada. Sebab org tk kenal kita. 1st skali try kat muka makcik. Ingt nak buat free jer tp dia bg 50time tu, mcm dia tau tgh tkde duit😂 mulut ckp tkyah lar, tapi tangan ambil duit tu😜

Lps sebuln dah dpt blk modal. Time tu tk sngka boleh dpt. Then pelan2 planning itu ini beli steamer segalas pekakas yg nak guna. Dalam masa yg sama g belajar mengurut blk, amik course yg murah2. sebab dh lama tk urut org kan tkut terlupa step.

Alhamdulillah skrang dah ok. Stabil skit dari awal2 masa nk join twb. Ada bulan brapa tah tak ingat, bln tu lnsung tkde permintaan. Pastu call mas g jmpa dia tanya tips. Bulan tu down la balik, lps jumpa mas tu Ahamdulillah nampk jalan blk cmne nak run busines spa ni😬

Cuma tu lar belum ade rezeki utk anak spa n jual shaklee laju2 cam korang dpt bonus lebat2. Doakan saya yer utk tak malu buka mulut share offline pasal shaklee. Nak bonus jugaaaa

Sekarang saya dah bebas hutang kecuali hutang mara. Kete pun dah habis byr pakai duit spa jer. Sebab sy mmg tkde income lain kecuali buat spa ni jer. Pastu tu kan tiap2 bulan reward diri sendiri supaya lebih berkeja keras cari duit. Atleast hargai diri sndiri. Mas kata klu kita byk duit tak bother pun kita tkde laki. Menusukkkk!!😂

Struggle yakmat sebenarnya. Kadang2 tgh malam menangis sensorang sbb tak larat mcm nak mati rase😝 tkde sape pun tau susah kita. Orang tau mengata jer. Tapi tak kesahlah B-complex kan ade, agak2 nak stress telan lebih skit🤣🤣🤣

Tu jer lar nak kongsi dgn korang.

Sekian monolog iris tgh mlm ni🤣🤣🤣

Lain-lain Proven Results :

Proven Products

Product yang kita gunakan adalah :

  • 100% vegan berasaskan tumbuhan
  • Dijamin bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya
  • Di uji secara klinikal oleh pakar Dermatologi dan Oftamologi
  • Produk yang Kajian selama 8 tahun untuk di hasilkan

Dan jika nak tahu lebih lanjut tentang produk yang kita gunakan dalam Spa ni, boleh click link di bawah :

Youth Shaklee, Produk Skin Care “Beyond Organic”

Testimoni pengguna youth yang facial dengan TWB ;

Anda ingin tahu lebih lanjut dan bagaimana nak join Bisnes Mobile Spa TWB? Boleh click link di bawah ;

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Atau boleh contact saya Nadia di no 0192222642.

 


Nak Join Kursus Spa Murah?

 

Artikel Best

Kursus Spa TWB di Gombak, Selangor Kursus Spa TWB di Gombak, Rumahku Syurgaku Jom baca cerita nadia tentang anak Spa Shaklee nadia kali ni yang baru lepas kursus spa TWB dengan nad...
Kursus Spa TWB di Muar, Johor Kursus Spa TWB di Muar, Johor Day Trip Alhamdulillah, selesai kursus spa TWB di Muar, Johor. Kali ni kami datang day trip sebab esoknnya ada kendur...
Kursus Spa TWB di Cherating, Pahang Suriani, Kursus Spa TWB di Cherating, Pahang Kursus Spa TWB di Cherating, Pahang Sambil Bercuti Alhamdulillah, selesai sudah membe...
TWB The Glamorous Mobile Spa Our Founder TWB, Puan Ainul Shahrazad Sejak join TWB ni rasa macam galmour gitewww... Mana taknya, kita bukan saje deal dengan orang biasa-biasa, k...
Kursus Spa TWB di Kota Damansara, Selangor Kursus Spa TWB di Kota Damansara Hari ni nadia pergi buat kursus spa di Kota Damansara, Selangor. Ni bukan anak Spa Shaklee nadia tapi, nadia bantu...
Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB   Anda Nak Tahu Tentang HEBATNYA FACIAL DENGAN TEAM SPA TWB? Tahu Tak Apa Itu MOBILE SPA TWB dan Spa Bergerak Tanpa Kedai? Anda Nak Tahu T...
Kursus Spa TWB di Greenwood Gombak, Selangor   Kursus Spa TWB di Greenwood Gombak, di Rumahku Syurgaku Alhamdulillah selesai kursus spa kepada adik manis ni. Nama nya Puteri Saadah. Ma...
mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!
Posted in: Perihal SPA

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of