By October 15, 2018 0 Comments Read More →

10 Sebab Anda Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Anda Ingin Tahu Tentang Pakej Berpantang @ Post Natal Spa TWB?

Anda Ingin Tahu Kenapa Anda Perlu Pilih Pakej Berpantang @ Post Natal Spa TWB?

Anda Ingin Tahu Apa Istimewa Pakej Berpantang @ Post Natal Spa TWB?

______________________________________________________________________________

10 Sebab Anda Perlu Memilih Pakej Berpantang @ Post Natal Spa TWB

Selepas bersalin, anda banyak kehilangan darah dan juga banyak guna tenaga semasa bersalin. Selepas bayi keluar anda nak bagi susu ibu pula pada bayi.

Selepas bersalin anda akan merasa letih, penat, stress, tak cukup rehat, berat badan yang berlebihan dan juga kulit kusam. Tapi anda perlu cari solution masalah-masalah ini untuk menjalani berpantang dengan sihat, gembira dan cergas.

Kami Beauty & Confinement Therapist TWB InshaAllah dapat membantu masalah yang anda hadapi. Sekarang sangat banyak Pakej-pakej yang di tawarkan di luar sana. Anda boleh baca 10 sebab anda perlu pilih Pakej Berpantang @ Post Natal Spa TWB.

1) Beauty & Confinement Therapist Terlatih

Beauty & Confinement Therapist TWB adalah mereka yang sudah Certified untuk menjadi Beauty & Confinement Therapist untuk ibu-ibu berpantang.

2) Konsultasi dan Rawatan Kesihatan Luaran

Kami akan pastikan anda mendapat konsultasi dan rawatan terbaik untuk luaran. Rawatan untuk luaran adalah :

  • Pemakaian Bengkung
  • Tuaman / Tungku
  • Param / Pilis
  • Tangas Kering / Basah
  • Sauna

3) Konsultasi dan Rawatan Kesihatan Dalaman

Kami akan pastikan anda mendapat konsultasi terbaik juga untuk dalaman. Penjagaan dalaman adalah :

  • Produk Set Berpantang yang berkualiti
  • Membantu anda yang menghadapi masalah susu ibu kurang
  • Membantu anda kembali cergas
  • Membantu and membaik pulih tubuh badan dan memastikan luka jahitan episotomi dan luka jahitan pembedahan sembuh sepenuhnya
  • Membantu anda sentiasa merasa tenang dan gembira menjalani proses berpantang bersama bayi tersayang
  • Membantu anda memberi susu ibu yang cukup nutrien, berkhasiat dan sihat.
  • Membantu anda turun ke berat badan asal dengan pemakanan produk yang sihat dan berkhasiat untuk anda dan bayi

4) Konsultasi dan Rawatan Kecantikan

Selain anda ingin  sihat, cergas dan gembira, dah tentu anda juga ingin kelihatan cantik dan berseri semasa berpantang. Kami  Beauty dan Confinement Therapist TWB akan bantu anda dengan konsultasi dan juga service. Antara rawatan yang kami tawarkan adalah :

  • Body Scrub
  • Flower Milk Bath
  • Relaxing Facial
  • Hand and Foot Spa

5) Konsultasi dan Rawatan Kesihatan Bayi

Kami juga menyediakan kolsultasi dan juga rawatan untuk bayi. Antara rawatan untuk bayi yang kami sediakan adalah :

  • Mandian & Tuaman
  • Cukur Kepala

6) Harga Yang Berbaloi

Pakej yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi dengan pakej yang lengkap.

7) Pakej Yang Lengkap

Anda akan mendapat pakej yang lengkap. Anda boleh sihat, cergas dan juga cantik. Anda juga boleh menjalani proses rawatan dengan hati yang tenang dan gembira bersama baby tersayang.

8) Pilihan Pakej Yang Pelbagai

Anda mempunyai banyak pilihan pakej mengikut keperluan anda. 

9) Beauty & Confinement Therapist ada di seluruh Malaysia

Kami ada Beauty & Confinement Therapist di seluruh Malaysia. Jadi anda tak perlu risau di mana pun anda berada.

10) Menjaga Adab dan Privacy Anda Ketika Rawatan

Beauty & Confinement Therapist akan menjaga adab dan privacy anda ketika rawatan. 

Artikel Best

National Conference Shaklee Awards Day 2015!! Part... Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Terima Kasih kerana mengunjungi blog kami. Entry ni adalah sambungan dari Entry : National Conference Sh...
Kenapa Nak Kurus Perlu Elakkan Gula? Masih ramai yang belum faham kenapa kita perlu elakkan gula kalau kita dalam proses menurunkan berat badan (kurus). Jadi, di dalam entri ini saya akan...
Aidilfitri Motivation Rally Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pada 28 September 2014, hari ahad pukul 2.00 petang, Shaklee mengadakan event Motivation Rally iaitu majlis peny...
4.7KG Hilang Dalam Masa 2 Minggu – Now Every... Alhamdulillah... Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Hanya syukur yang boleh saya ucapkan apabila berat saya telah turun sebanyak 4.7 kilogram dalam ma...
BERJAYA: Dulu Junior Sekarang Senior Assalamualaikum wbt. Syukur alhamdulillah.. Permulaan Ramadhan kali ini sangat menggembirakan kepada kami. Kami dapat mencapai target kami untuk me...
Confinement Lady Vs Jagaan Mak Adakah Anda Tahu Beza Confinement Lady Dengan Jagaan Mak? Anda Ingin kan Menjadi Princess Selepas Bersalin? ______________________________________...
3 Rahsia Besar Langsaikan Pinjaman Perumahan Lebih... Ramai yang mahu langsaikan Pinjaman Perumahan seawal mungkin untuk melepaskan diri dari bebanan hutang yang biasanya di tanggung selama berpuluhan t...
Sukar Mencari Pakaian “PLUS SIZE”? Sek... Tak terkata bagaimana Nikmat & Keseronokan nya bila semakin mudah mendapatkan size pakaian untuk diri sendiri. Tak seperti dulu yang hanya boleh...
mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!
Posted in: Umum & Pelbagai

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of