Rezeki Belanja Makan

Assalamualaikum dan Sala Sejahtera,

Kali ni saya nak berkongsi makanan-makanan yang orang belanja saya. Alhamdulillah, bulan ni murah rezeki pulak saya. Hampir setiap minggu ada orang nak belanja. ๐Ÿ™‚

Durian Party 2015

Jalan jalan Cari Makan02

Jalan jalan Cari Makan03
Jalan jalan Cari Makan05
Jalan jalan Cari Makan07

Jalan jalan Cari Makan08

Jalan jalan Cari Makan09

Jalan jalan Cari Makan10

Jalan jalan Cari Makan19

Jalan jalan Cari Makan11

Durian Party ni di jemput oleh Standard Chartered Bank Malaysia Berhad. Saya ni tak suka durian, saya follow Team Treasury juga ke Durian Party ni sebab untuk enggagement dengan Principal bank kami. Haishh..terpaksa la ku bau durian..huhu..

Tapi setelah di paksa makan sedap pulok.. ๐Ÿ™‚

Zainul Nasi Kandar

Kali ni Supervisor saya pulak belanja. Sedap wooo nasi kandar kat sini. Zainul Nasi Kandar ni terletak di Petaling Jaya. Bagi yang berminat boleh ke alamat Stall No. 90, Medan Selera MBPJ, Lorong Sultan, Seksyen 52, Petaling Jaya, Selangor.

Kalau nak tahu info lebih lanjut boleh lawat link di bawah;

http://foodpassionistaaa.blogspot.com/2011/08/zainul-nasi-kandar-petaling-jaya.html

Jalan jalan Cari Makan21

Jalan jalan Cari Makan22

Jalan jalan Cari Makan23

Jalan jalan Cari Makan24

D’Arab Cafe



D' Arab Cafe

Jalan jalan Cari Makan25

Jalan jalan Cari Makan26

Jalan jalan Cari Makan27

Jalan jalan Cari Makan28

Jalan jalan Cari Makan29

Jom layan Nasi arab pulak. D’Arab Cafe menyediakan makanan-makanan Arab. Memang sedap tapi harus la telan OmegaGuard lepas makan sebab nak bakar balik lemak-lemak tepu tu…huhu. D’Arab Cafe berhampiran dengan LHDN dan Masjid Wilayah Jalan Duta.

Kalau nak tahu info lebih lanjut boleh lawat link di bawah;

http://nasiarab.com/

Kali ni Ridzwana pulak belanja.

Kentucky Fried Chicken (KFC)

Jalan jalan Cari Makan30

Jalan jalan Cari Makan32

Jalan jalan Cari Makan33

Semua orang kenal KFC kan, lagi-lagi budak-budak. Kali ni orang yang belanja tak beritahu. Rahsia katanya. Beliau belanja kat ofis. Delivery jer. Haishh..ni pun banyak lemak tepu. WAJIB telan OmegaGuard ni. Nasib baik bekalan OmegaGuard sentiasa ada kat ofis… ๐Ÿ™‚

Nasi Lemak

images

Nasi lemak bungkus untuk breakfast kat ofis. Orang yang belanja ni sempena resign dari MNRB dan dapat peluang yang lebih baik di luar sana.

Nasi lemak?? Oh no santan, bila makan santan, boleh tambah kolestrol dalam badan…tak boleh jadi ni, WAJIB ku telan OmegaGuard jugak..OmegaGuard lagi…

Mesti u all tertanya-tanya kan. Apasal la setiap kali makan makanan yang tinggi kandungan lemak saya kena makan OmegaGuard.

Kalau nak tahu apa yang menyebabkan saya WAJIB telan OmegaGuard setiap kali makan makanan tinggi kandungan lemak. Saya makan OmegaGuard ni setiap hari bukan ketika makan makanan berlemak je sebab banyak kebaikannya.

Jom baca link di bawah punca saya makan OmegaGuard;

http://nadiamusa.net/blog/tips-memilih-suplimen-omega-3-asid-lemak-fatty-acid/

http://nadiamusa.net/blog/dapatkan-omega-guard-minyak-ikan-terbaik/

JIRAN CAFE

Jiran Cafe10

Jiran Cafe09

Jiran Cafe08

Jiran Cafe03

Jiran Cafe02

Jiran Cafe06

Jiran Cafe05

Jiran Cafe01

Kali ni saya pulak belanja orang. Asyik orang belanja saya je kan. Jiran Cafe ni tempat Favorite saya dan Mr Hubby. Kalau kami nak awardkan diri memang kami datang sini. Bulan Ramadhan pun datang makan buffet kat sini.

Makanan kat sini bukan saja sedap giler tapi harganya sangat berpatutan. Harga mampu milik..hehe

Kalau nak tahu info lebih lanjut boleh baca link di bawah;

http://nadiamusa.net/blog/jom-lawat-jiran/

Saya doakan semoga sahabat-sahabat yang bermurah rezeki belanja makan. Semoga melimpah ruah rezeki mereka. Aamiin.

0 0 votes
Article Rating
Klik Share Ya!!!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x