By January 20, 2017 0 Comments Read More →

Vivix Shaklee Murah! Bagaimana Cara Mendapatkannya?

Vivix shaklee semamangnya produk yang menjadi pilihan bagi penghidap penyakit kronik seperti sakit kencing manis & sakit buah pinggang. Tapi seperti yang kita tahu, Harga bagi sebotol vivix agak sedikit tinggi.

Dalam entri ini saya akan berkongsi kepada anda rahsia cara mendapatkan Vivix Shaklee dengan harga yang lebih murah &  yang paling penting adalah di jamin ASLI (ORIGINAL).

Niat saya sebenarnya adalah untuk membantu anda semua supaya tidak tertipu dengan membeli produk tamat tempoh ataupun tiruan oleh penjual yang tidak bertanggungjawab.

Ya la.. buat rugi anda je kan kalau beli produk harga mahal-mahal tapi produk yang anda beli tu tiruan atau tamat tempoh. Kalau produk tiruan macam kasut, baju atau seluar tu bagi saya tak apa lagi lah kan. Tapi ini benda yang anda makan. Jangan pulak nak sihat tapi nanti jadi lagi teruk kesihatan anda tu di sebabkan menggunakan barang tiruan atau tamat tempoh gara gara harganya yang lebih murah beberapa RM je .

Sekarang ni macam macam cara orang sanggup buat demi mendapatkan duit.

Pernah tak dengan beras tiruan?

Pernah dengar telur ayam tiruan?

Pernah dengar gobis/salad tiruan?

Dan.. macam macam lagi benda tiruan orang boleh buat sekarang ni.

Kalau benda benda tu dia orang boleh buat, pasti benda lain juga boleh. Betul tak?? Sebab tu anda perlu lebih berhati hati.

Kenapa Saya Buat Entri Berkenaan Vivix Shaklee Ni?

Sebenarnya, semenjak kebelakangan ini ramai yang  tanya kenapa vivix shaklee di jual lebih murah dalam website teeeeett……. (sensored) :D. Maaf, saya malas nak sebut nama website website tu.

Okay, 2 je Jawapan saya..

  1. Apa jaminan vivix shaklee yang di jual dalam website tersebut Original?
  2. Betul ke vivix shaklee tu belum “expired” walaupun di tulis tarikh luputnya masih lama?
vivix shaklee

Contoh dari website Teettttt

Kenapa 2 point ini yang saya tekankan?

Sebabnya hanya satu je, iaitu Saya tahu harga kos bagi sebotol vivix tu berapa dan saya rasa sangat pelik bila dia orang jual jauh lebih rendah dari harga Kos. Antara benda yang duk terfikir kat kepala otak saya ni adalah “Macam mana dia orang dapat untung kalau dia orang jual vivix shaklee di bawah harga Kos”? Mana ada orang jual nak rugi kan? Selain itu dia orang ni kena tanggung juga kos sebab buat iklan dalam website tersebut. Hmmmm…. Paham tak apa yang saya fikir?

Maksud saya macam ni.. Contohnya, Kalau harga kilang jual kepada pengedar sah adalah RM450. Macam mana si penjual yang tak bertanggung jawab ni jual pada harga di bawah RM400? Tak ke rasa macam pelik?

Cuba bayangkan kalau kasut tiruan. Murah kan dari yang original? Sama tak bentuk & color nya antara tiruan & original? Ada yang tiruan gred AAA tu boleh kata 99% sama dengan yang original tapi di jual jauh lebih rendah dari yang Original kan??? Ini persamaan yang saya nampak. Sebab tu saya sangat sangat risau dan saya juga harap anda faham apa yang sedang membelenggu fikiran saya ni. 😀

Macam mana Saya Tahu Vivix Shaklee Tersebut Di Jual Di Bawah Harga Kos?

Kami suami isteri dah jadi pengedar sah Shaklee semenjak Disember 2013 lagi. Kat bawah ni adalah nombor ID kami.

ID: 1080838
Nama: Rizky Padu Enterprise (kami daftarkan di bawah nama syarikat kami)

Anda boleh gunakan ID & Nama tersebut untuk mengesahkan sama ada kami ni adalah Pengedar Sah atau pun tidak. Caranya anda boleh pergi ke cawangan shaklee dan tanya di kaunter untuk pengesahan atau boleh hubungi customer service shaklee melalui telefon.

Sebagai pengedar yang sah saya tak takut untuk menunjukkan ID kami. Sebab saya tahu kami tak melakukan apa apa kesalahan.

Sekarang permintaan saya kepada anda yang berminat nak beli vivix shaklee harga murah melalui website website tut…. (censored) tu. Cuba anda hubungi penjual tersebut dan tanya apakah Shaklee ID mereka. Kalau nak lagi power, anda cakap yang anda nak jumpa “face to face”. 😀

Saya yakin insyaAllah dia tak berani jumpa sebab takut kalau jumpa nanti kena cekup. 😀 Dia orang kan sedang melakukan kesalahan yang sangat besar. Mana berani jumpa face to face.

Habis Tu Macam Mana Cara Nak Dapatkan Vivix Shaklee Dengan Harga Paling Rendah & Di Jamin “Ori”?

Mudah je, caranya anda beli terus dari Shaklee sendiri. Ya betul, anda boleh beli terus dari shaklee. Dan sebenarnya anda boleh beli vivix shaklee dan produk shaklee yang lain secara online & shaklee boleh hantar terus ke alamat yang anda tetapkan. Best kan?

Sama je, kalau anda beli dari website tet…(censored) tu pun anda perlu beli online kan? Cuma bezanya kalau anda beli terus dari Shaklee anda tak perlu risau tentang keaslian produk tersebut. So, tak payah takut anda beli tu vivix shaklee tiruan atau pun tak.

Tapi sebelum anda boleh membuat belian dari shaklee, anda perlu mendaftar sebagai ahli shaklee dahulu. Lepas je jadi ahli anda boleh beli terus daripada shaklee dengan harga ahli. Yang best nya lagi, Shaklee ni dia tak pilih kasih. Shaklee jual “harga ahli” kepada semua ahli berdaftar sama  je harganya tak kira anda dah jadi ahli selama 100 tahun mahupun baru 10 minit.

Maksud saya, harga kos untuk orang lama & orang baru sama je, tak ada beza langsung. 😀

Macam Mana Nak Jadi Ahli?

Isi je borang di bawah ini untuk mendaftar. Selepas itu, kami akan hubungi anda untuk kami guide step by step cara seterusnya.

Ataupun, boleh juga whatsapp terus kepada saya di nombor 019-6222 642.

Boleh rujuk –> Cara beli shaklee secara online

mm
Hi… Saya adalah penulis entri di atas.

Anda boleh follow saya dengan klik butang “sosial media” di bawah.

Atau, Saya juga boleh di hubungi melalui nombor telefon 019-6222 642.

Posted in: Shaklee

Post a Comment