By August 14, 2017 Read More →

Tips Barang-barang Baby Untuk Travel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Nadia nak share untuk pertama kali bawa Umar travel. Kami ke Cherating, Pahang. Alhamdulillah sepanjang travel Umar sangat baik. Dalam kereta masa perjalanan tu, dia tidur je. Mommy pun boleh tidur skali..hehe

First travel dah lulus dah. Jadi kita boleh plan untuk next travel yea bapak. πŸ™‚

Ubat-ubatan. Cool fever, sticker elak kena nyamuk, thermometer dan herbal blend untuk elakkan nyamuk

Ubat demam dan batuk. Ni stand by je

Vitamin C, Garlic dan Nutriferon. Supplemen ni nadia yang makan. Untuk kuatkan antibodi Umar dan elakkan sebarang jangkitan

Pelampung sekiranya ada plan nak bawa dia berenang

Mommy dan Bapak over exited

Umar first time dengan pelampung

Dah pandai dah Umar berenang

mm

Bekas pelajar UIA dan Masih berkerja sepenuh masa sebagai accountant.

Part Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. πŸ™‚ (Master to Be).

Posted in: Kehidupan NadiaMusa

Comments are closed.