By November 24, 2016 Read More →

Hayaki 24 Jam, Danau Kota, Selangor

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Harini feeling or mengidam nak minum manggo juice yang sedap bangat. 🙂

Saya nak berkongsi tempat makan yang selalu saya datang sebab sedap dan tempat yang selesa. Kalau nak lepak dengan kawan-kawan pun best. Berhawa dingin dan ada Wifi. Kedai Hayaki ini buka 24 jam. Hayaki ada banyak cawangan. Cawangan yang saya selalu pergi yang paling dekat dengan rumah adalah Danau Kota, Setapak. Makanan-makanan adalah kelantan special menu kat sini.

Antara cawangan-cawangan yang ada adalah di :

  1. Damansara Uptown, Petaling Jaya, Selangor
  2. Shah Alam, Selangor
  3. Mutiara Damansara, Selangor

hayaki-24-jam19

Padangan hadapan

hayaki-24-jam16

Suasana di kedai

hayaki-24-jam01

Air suam dan tea O lemon

hayaki-24-jam08

Air mangga favorite saya. Mengidam air mangga ni tu yang datang harini..hehe

hayaki-24-jam06

Rojak buah yang mix dengan keropok

hayaki-24-jam10

Nasi dagang favorite Mr Hubby

hayaki-24-jam11

Kueh tiaw sup menu saya

hayaki-24-jam14

Wefie dulu sebelum makan

hayaki-24-jam03

Makan vitamin lepas makan

hayaki-24-jam17

Selesai makan, bayar kat cashier

Sesiapa yang teringin makan makanan kelantan yang sedap boleh la datang ke sini. Makanan bukan kelantan pun ado. 🙂

mm
Bekas pelajar UIA dan Masih berkerja sepenuh masa sebagai accountant. Part Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).
Posted in: Kehidupan NadiaMusa

Comments are closed.