By January 1, 2018 Read More →

Coaching Bersama Mentor Bisnes Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah nadia berada dalam group yang aktif dan membantu. Kami sentiasa ada coaching bersama Master-master.

Salah satu sebab nadia sangat suka bust bisnes Shaklee sebab nadia ada mentor. Mentor sangat penting bila kita nak buat apa-apa bisnes sekalipun.

Nadia ada dua kelas yang nadia hadir baru-baru ni. Jom tengok di mana dan dengan mentor mana nadia belajar.

Coaching Bersama Master Hj Roslan

Beliau sudah hampir 27 tahun buat bisnes Shaklee. Beliau antara orang terawal buat bisnes Shaklee sejak Shaklee masuk ke Malaysia.

Antara kelas-kelas yang nadia dan Mr Hubby hadiri adalah kelas

  • Kelas bersama Master Hj Roslan – Tempat di rumah beliau
  • Kelas bersama LAT Fighters, penganjurnya Master Ira dan Master Hafizan – Sunway Geo, HQ Shaklee

Kelas bersama Master Hj Roslan

Cantikkan tempat kami coaching. Ni kawasan rumah Master Hj Roslan. Harga rumah dalam RM2.1 juta beli dengan cash.

Rumah besar-besar

Silaturrahim antara kami memang kuat

Umar dan Hadzem pun ikut sekali..hehe

MFMS Empayar

Nadia kalau bab makan memang tak menyabar sejak jadi breastfeed mom ni..hehe

Semua tengah khusyuk

Kami yang bawa anak kecik duduk bawah

Khusyuk belaka

Salah seorang leader kami, Shiemz

Antara ahli-ahli yang hadir

Kelas bersama Master Ira dan Master Hafizan

Kelas LAT Fighers Focus yang di anjurakan oleh Master Ira dan Master Hafizan. Mereka datang daei jauh untuk bagi ilmu kat kami di Kuala Lumpur ni. Mereka datang dari Kemasek, Terengganu. Best sangat kelas ni. Selain ilmu, ia juga bagi motivasi kepada kami.

Abam Kpop pun teman mommy dan bapak datang belajar

Duk barisan depan Umar dan Hadzem..Depa nak belajar jugak

Jemputan, Master Hj Roslan yang memegang income 6 angka

Kalau dah pakai kain pink tu (nursing cover), umar tengah menyusu la tu..hehe

Master Ira

Master Hafizan

Shiem, Master Ira dan nadia

Kami ada sesi buat ESP smooties dengan buah-buahan dan coklat yang kami sama-sama bawa

Umar menyusu lagi..

Gambar ramai-ramai bersama Master Laila

Gambar ramai-ramai bersama Master Hj Roslan

Kelas bersama Master Naquib dan Master Norita

Kelas bersama Master Naquib dan Master Norita separuh hari untuk leaders. Alhamdulillah best sangat kelas ni.

Abam Kpop tak tinggal..hehe

Suasana dalam kelas

Selfie sikit

Balik tu dah tertidur

So sweet my chinta hati 🙂

Sesiapa yang berminat nak join kami Increadible Team, jom nadia boleh ajar. Kami work as a team. Selain kelas offline, kelas online juga ada. Dalam sebulan wajib ada kelas kat telegram. Segala info dan cara buat bisnes kami akan ajar, InshaAllah. Boleh wasap 0192222642 untuk join dan tahu lebih lanjut.

mm

Bekas pelajar UIA dan bekas accountant di syarikat Swasta.

Life Time Business: Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan yang agak lumayan. 🙂 (Master to Be).

Klik Share Ya!!!
Posted in: Shaklee

Comments are closed.